VI. Csopaki Edzőtábor (2015. augusztus 4-8.)

A festői szépségű Csopakon a Nosztori Majorban, a 73-as főút mellett, hegyek között foglaltuk el a szállásunkat közel 60 fővel, ahol 2015. augusztus 4-től 8-ig edzőtáboroztunk.

Naponta két edzést és egy elméleti oktatást tartottunk. Az első napon az esti edzés megtartásra került sor.

Másnap a barátainkkal, a Veszprémi Judosokkal és vezetőedzőjükkel, Takács Attila IV. dan-os Sensei vezetésével küzdőedzést tartottunk, ahol kellemesen elfáradhattunk.

Reggelente fél 7-től futással melegítettünk be a tábor területén, majd edzés következett. Reggeli után játékos sorverseny feladatokkal alapoztuk meg a jó hangulatot, majd ezt követően Balatonfüreden meglátogattuk a jó öreg Lóczy barlangot.

Csütörtökön az edzést követően jutalmul gyönyörködhettünk a Balaton festői látványában egy kis sétahajózással Balatonfüred-Tihany környékén.

Délutánonként szabad foglalkozás volt az esti edzésig, majd utána a csopaki strandon a Balatonban fürörhettünk, vízipólózhattunk. A sok kalória elvesztése után az esték jó ízű beszélgetésekkel, társasjátékokkal teltek.

Egyik nap Balatonfűzfőre látogattunk, ahol az élményparkban szülők és gyermekek egyaránt kipróbálhatták a bobot, falmászást, drótkötél pályákat és egyéb eszközöket. A nap végén mindenki az általa szerzett élményeiről mesélt.
Este a szokásos tréning, melyen a Kyu vizsgákat gyakoroltuk, majd ezen vizsgák elméleti részéből tesztet írtak a tanítványok, melyet általában sikeresen töltöttek ki a judokák.

Utolsó nap - a reggelit követően - 10 óra körül elhagytuk a szállásunkat és végső közös programként meglátogattuk a Balatont, ahol fürdés, pihenés következett. A késő délutáni órákban hazafelé vettük utunkat.

Szép emlékekkel tértünk otthonainkba. Egyszerűen minden nagyon jó volt!

Képgaléria

Kategóriák

  • Edzőtábor

Címkék

  • Csopak

Akik ott voltak